OnePlus 5 odpočítává do premiéry. Nový „zabiják“ bude představen zítra v 18 hodin

Dceřiná společnost čínského Oppa se připravuje na uvedení vlajkového modelu pro rok 2017. Odpočítávání probíhá na webu už od minulého týdne a firma už se netají ani názvem OnePlus 5. Sama dokonce zveřejnila na Facebooku snímky, které poodhalují design novinky. Premiéra proběhne ve formě živého online přenosu v úterý 20. června v 18 hodin našeho času.

Klepněte pro větší obrázek
Firma sama ukázala podobu OnePlus 5 a potvrdila přítomnost duálního fotoaparátu (Foto: OnePlus)

OnePlus si připravilo novinku v podobě ukázek nového zařízení v několika světových metropolích v rámci akcí nazvaných „Pop-up Events“. Například ve Finsku to bude hned v několika městech v prodejnách operátora Elisa, který novinku zalistuje do nabídky. OnePlus 5 se nejblíže České republice ukáže v Berlíně, a to 21. června v 18 hodin v prostoru galerie LNFA v designovém obchodním domě Bikini Berlin. Na akci se můžete přihlásit zde.

OnePlus 5 bude mít mimo jiné také vylepšený zvuk:

Diskuze (20) Další článek: Odvrácená strana zrušeného roamingu. Data ve Švýcarsku jsou 154× dražší

Témata článku: Oneplus, , , , , , , OnePlus 5, OnePlus 5 64 GB, Nov, Podoba, Novinka, Vylepšený zvuk, Dceřiná společnost, Česká republika, Elisa, Zabiják, Pře, Premier, Vlajkový model, Hod, Nový zabiják, Odpočítávání, Premiér, Hodina,