Pokémon Go byl po dvou týdnech aktualizován. Tady jsou novinky

Společnost Niantic, vývojář mobilního hitu Pokémon Go, pokračuje s pravidelnými dvoutýdenními aktualizacemi. Včera v podvečer byla vydána aktualizace hry pro Android (verze 0.59.1) a pro iOS (1.29.1). Jaký je seznam změn?

Včerejší aktualizace Pokémon Go je zřejmě nejvýraznějším updatem od té doby, co se do hry dostali pokémoni druhé generace. V prvé řadě došlo k úpravě vzhledu nabídky s informacemi o vaší herní postavě. Na jednom místě jsou informace o úrovni, získaných úspěších i další herní nastavení.

Pokédex nově zobrazuje pokémony obou pohlaví i s jejich případnými odlišnostmi. U vajec nově přibyla informace o tom, kdy a kde bylo vejce získáno. U aktuálně vlastněných vajec zatím datum nefunguje vůbec (25. květen 2016 je ještě před oficiálním spuštěním hry), s nově získanými vejci je to bohužel stejně. Nová funkce tedy bude hned ze startu potřebovat opravu...

Poslední novinka se týká sedmidenního bonusu při „otáčení“ pokéstopy, jehož součástí bude vždy jeden „vývojový“ item. Aktualizace Pokémon Go se vám na telefonu nabídne automaticky v horizontu několika dní.

Zdroj Pokemongolive

Diskuze (1) Další článek: LG K10 (2017): když výrobce škudlí na Evropě [recenze]

Témata článku: , , , , , Nov, Otáčení, Pokémon, Oficiální spuštění, Poslední novinka, Mobilní hit, Akt, Pokémon Duel, Nová funkce, Seznam změn, Novinky,