Pokémon Go pokračuje s legendami. V raidech se objeví Raikou, Entei a Suicune

Společně s nejnovější aktualizací mobilní hry Pokémon Go byly oznámeni další legendární pokémoni, kteří se již nyní objevují ve hře. Jmenovitě se jedná o pokémony Raikou, Entei a Suicune, kteří jsou již od začátku školního roku k dispozici v rámci legendárních raidů. Čtveřice legendárních ptáků tak z raidů tak, alespoň prozatím, zmizela.

Vývojář hry Pokémon Go, společnost Niantic, však další legendární pokémony pojme trochu jinak. Od 1. srpna do 30 září bude jejich rozdělení následující:

  • Raikou - Severní a Jižní Amerika
  • Entei - Evropa
  • Suicune - Asie

Poslední zářijový den si pokémoni lokace prohodí poprvé, 31. října pak podruhé a naposledy. Všichni tři by měly z raidů zmizet k 31. říjnu. Mobilní hra však, více kdy jindy, trpí bugy a dalšími chybami, díky kterým z radaru mizí textury a nahrazují je bílé nebo černé čtverce. Tuto chybu sice vyřešíte kompletní reinstalací hry, ovšem v rámci raidů se vždy najdou alespoň dvě osoby, které hra z raidu „vykopne“, aniž by měli možnost dostat se zpět do hry. 

Kvůli smíšeným reakcím na Exkluzivní raidy došlo k jejich přejmenování na EX Raidy. A v rámci nich bychom se měli již brzy dočkat pokémona Mewtwo. První testovací EX rady se mají ve hře objevit již 6. září, ovšem pouze pro uzavřenou skupinu hráčů. Následně budou EX raidy postupně rozšiřovány i na další území, resp. k uživatelům s nižšími úrovněmi. Jakmile se objeví i v ČR, budeme vás informovat.

Oficiální video vydané u příležitosti startu legendárních polémonů:

Zdroj Pokemongolive

Váš názor Další článek: Alcatel Idol 4 Pro: poslední mohykán s Windows? [recenze]

Témata článku: , , , , , , Pokémon, Poke Me, Přejmenování, Raid, Ex Raid, Raikou, Raidů, Oficiální video, Jižní Amerika, Legendární raid, Nízká úroveň, Objev, Ex raidy, Mobilní hra, Nejnovější aktualizace, Asie, Evropa, Česká republika, Výskyt,