Pokémon Go: V Praze se na dva týdny dočasně objeví Unown a Kangaskhan

Když Niantic, vydavatel hry Pokémon Go, v Evropy oznámil event Safari Zone, v rámci kterého se v Evropě objeví legendární pokémoni, na uživatelských fórech se zvedla velká vlna zájmu. Koncem července však přišla ledová sprcha, protože Niantic zrušil některé evropské eventy, a to včetně toho pražského, který byl plánován na dnešní den, tj. na 5. srpna.

A protože si spoustu hráčů Pokémon Go ze zahraničí do několika měst v Evropě s předstihem rezervovalo letenky a ubytování, nabídl Niantic alespoň částečnou „útěchu“ v podobě „překvapení“. To však bylo odhaleno až včera v podvečer, můžeme vám však potvrdit, že se v Praze v hojné míře objeví dva vzácní pokémoni.

V Praze se má až do 21. srpna ve zvýšené míře objevovat pokémon Unown (jinak se vyskytuje velmi vzácně), který přebírá tvar jednotlivých písmen základní abecedy (A-Z). Po odchytu prvního Unowna se vám zpřístupní bronzová medaile, a pokud jich odchytnete 20, přebarví se dozlata. Pokémon má celkem 26 různých tvarů, takže máte jedinečnou možnost na to, odchytit je všechny

Druhým pokémonem, který se v Evropě objeví vůbec poprvé, je Kangaskhan. Jedná se o regionálního pokémona pro Austrálii, takže pokud jste, jako hráči Pokémon Go, necestovali k protinožcům, neměli jste dosud žádnou možnost na jeho odchycení.

V Obchodním centru Černý Most budou navíc o víkendech 12.-13.8 a 19.-20.8. celý den aktivní Lure moduly, a podle oznámení to vypadá, že právě v tomto obchodním centru bude možnost odlovení Kangaskhana a Unowna poměrně vysoká. Akce „Unusual European Sightings“ trvá do 21. srpna, a zapojeno do ní bude vybraných 45 měst v Evropě. V ČR je zastoupena pouze Praha, na Slovensku se akce odehraje pouze v Bratislavě.

Zdroj Pokemongolive

Diskuze (5) Další článek: O2 nabízí slevy až 3 000 Kč na vybrané telefony. Zadarmo to ale nebude...

Témata článku: , , , , , , , Go Fest, Sprcha, Tvar, UNO, Nezvládnutý pokémon, Safari Zone, Pokémon, Jedinečná možnost, Vzácný pokémon, Medaile, Pokémon Go Safari Zone, Česká republika, Odchyt, Zdroj pokemongolive, Vydavatel, Unown, Celý den, Srpen,