Předobjednete Samsung Galaxy S8 a užijte si jej o 8 dní dříve

Objevte telefon bez hranic o 8 dnů dříve než ostatní: osmá, převratná generace legendárního Samsung Galaxy přichází se zakulacenými displeji a ultra tenkými rámečky v předobjednávkové akci.

Výstavní skříň moderních technologií Samsung řada Galaxy S, přichází ve své 8. generaci a tentokrát se jedná o opravdu převratný kus techniky: modely S8 i S8+ dostaly zcela nový design, s většími zakulacenými displeji téměř bez rámečků ve štíhlém elegantním těle.

Klepněte pro větší obrázek

Obě revoluční novinky se na český trh dostanou 28. dubna, v rámci předobjednávek  je však lze získat s osmidenním předstihem. Již 20. dubna si tak můžete užívat tyto revoluční kousky.

Luxusně vypadající přístroj ze skla a kovu má 5,8" (S8) nebo 6,2" (S8+) sAMOLED displej s Quad HD+ rozlišením 1440 x 2960. Oproti předchozí generaci se tak zvětšila plocha displeje o 18 % a díky unikátní zakulacené konstrukci téměř bez rámečků displej zabírá rekordně velkou část přední strany, větší i než modely edge. Tento tzv. Infinity Display má širokoúhlý poměr stran 18,5 ku 9 a integrované tlačítko s tlakovým senzorem. 

I zadní část je zakulacená a díky tomu se pouhých 8 milimetrů tenký smartphone výborně drží. Nové tělo přitom nepřišlo o prachuvzdornost a voděodolnost, opět se pyšní certifikací IP68, garantující nevniknutí prachu a vody, pokud telefon bude v maximální hloubce 1,5 metru méně než 30 minut.

Klepněte pro větší obrázek

Nový 8Mpx přední fotoaparát s chytrým autofocusem potěší nejen milovníky selfies: díky funkce skeneru oční duhovky si můžete zabezpečit telefon, vaše soukromá data tak budou skryta nepovolaným očím. Zadní kamera nabízí 12 Mpx, snímač s dvěma fotodiodami a optickou stabilizaci.

Řada Galaxy S byla vždy špičkou ve výkonu a S8 to potvrzuje: jako první na světě má osmijádrový procesor vyrobený technologií 10 nanometrů. Pro multi-tasking i zobrazení více aplikací na jedné obrazovce přijde vhod 4 GB RAM. Interní paměť má velikost 64 GB a lze ji rozšířit o MicroSD karty do velikosti 256 GB. 3 000 mAh baterka (3 500 u S8+) pak zaručí obrovskou výdrž, takže si jeho funkce můžete užívat bez kompromisů.

Pro ty, kteří používají telefon i k práci, pak přináší Samsung převratné příslušenství DeX Station, s kterým můžete S8 připojit k monitoru, myši a klávesnici a aplikace používat ve speciálním desktopovém rozhraní, jako by to byl klasický počítač.

S8 a S8+ jdou v České republice do prodeje 28. dubna, pro předobjednávky od 29. 3. do 19. 4. však platí dodání od 20. 4, revoluční smartphony si tak užijete s osmidenním předstihem.

Klepněte pro větší obrázek

Maloobchodní doporučená cena pro S8 je 21 990 Kč, S8+ stojí 24 990 Kč, oba lze předobjednat ve stříbrné, šedé a černé barvě. Samozřejmostí u Mobil Pohotovosti je doprava zdarma a možnost pořízení na splátky bez navýšení. Telefon si samozřejmě můžete vyzvednout také na jedné z prodejen.

Klepněte pro větší obrázek
Další článek: Galaxy S8: Poslechněte si novou verzi legendárního vyzvánění Over The Horizon