Při pořízení mobilního internetu od O2 můžete mít tablet Lenovo už za tři stovky

O2 a Lenovo připravily akci, v rámci které můžete při pořízení tarifu Mobilního internetu se smlouvou na dva roky získat tablet Lenovo Tab3 7 za zvýhodněnou cenu 595 Kč. Pokud už patříte mezi zákazníky modrého operátora, bude pro vás pořizovací cena tabletu ještě o tři stovky nižší (295 Kč). Plná cena zařízení je přitom 3 795 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Lenovo Tab3 7 je základní androidový tablet se sedmipalcovým IPS displejem a rozlišením 1 024 × 600 bodů. V prostředí je možné nastavit několik účtů, takže tablet mohou využívat jak rodiče, tak děti. Zařízení je odolné proti postříkání vodou v souladu se stupněm krytí IP52. Kromě Wi-Fi obsahuje také konektivitu pomocí operátorských mobilních dat (3G a 4G).

O výkon se stará čtyřjádrový procesor MediaTek, baterie s kapacitou 3 450 mAh má vydržet až na 9hodinovou práci s tabletem. Tablet o hmotnosti 260 gramů a tloušťce 8,8 mm je na výběr v černé a bílé barvě. Nabídku O2 a Lenova je možné využít na stránkách operátora nebo na prodejnách O2.

Diskuze (7) Další článek: Honor 8 je v prodeji za lákavou cenu a s tříměsíční zárukou na bezplatnou výměnu displeje

Témata článku: Lenovo, , , , , , , , Operátorských, Pořízení, MOBI, Sto, Tab, Pořizovací cena, Pór, Cena zařízení, I/O, Mobil, Androidový tablet, Mít,