Přinášíme seznam zemí, ve kterých Samsung zpřístupní betu Androidu Oreo

Samsung začal pracovat na betě Android Oreo pro své vybrané smartphony již začátkem září. V souvislosti s novým Androidem se spekulovalo o možné betaverzi, která se již brzy zpřístupní veřejnosti. Podle posledních informací to vypadá, že seznam zemí, které budou do bety zapojeny, se oproti dřívějšku rozroste. ČR však mezi nimi zřejmě opět zastoupena nebude.

Podle holandského zdroje bude Galaxy S8 Oreo Beta program v první fázi k dispozici ve Velké Británii, USA a v Jižní Koreji. Ve druhé fázi se betaverze dostane do Číny, Německa, Španělska, Francie, Polska a Indie. Zatím není jasné, jaký časový rozestup mezi oběma fázemi bude ani to, kdy bude beta program zahájen. Ovšem podle dnešního zveřejnění podmínek programu (zde a také zde) to zřejmě bude již velmi brzy.

Registrace k betě by měla být, stejně jako dříve, k dispozici prostřednictvím aplikace Samsung Members. Vydání finální aktualizace Androidu Oreo pro modely Galaxy S8 a Galaxy S8+ se očekává zkraje příštího roku.

Nejnovější Android nese název podle sušenek Oreo:

Zdroj Androidworld.nl

Diskuze (1) Další článek: Konkurence pro Silicon Valley? Čínské město Šen-čen přihlašuje více patentů než Británie

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Poslední info, Betaverze, Česká republika, Francie, Oreo beta, Sam, Nový Android, Seznam zemí, Kter, Beta Program, Nejnovější Android,