Prodeje Samsungů Galaxy S7 a S7 Edge překonaly očekávání

Nové modely od Samsungu, Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge, se na trhu setkaly s pozitivní odezvou. Analytici i samotní zástupci výrobce potvrdili, že úvodní prodeje v součtu s předobjednávkami překonaly v Evropě, Indii a v Číně dřívější odhady. V samotné Číně Samsung evidoval více, než 10 milionů předobjednávek. Předprodeje v Evropě pak byly zhruba 2,5× vyšší, než v případě loňských „es šestek“.

Podle analytiků se novým modelům na trhu daří zejména proto, protože Samsung vrátil zpět užitečné funkce, jako microSD kartu nebo zvýšenou odolnost a přitom zachoval výkonný hardware. Analytici dále předpovídají, že nové vlajkové modely podstatnou měrou zasáhnou do finančních výsledků za druhé čtvrtletí. A to i přesto, že jihokorejci k předobjednávkám přibalovali brýle Gear VR Lite (recenze zde) jako dárek.

Samsung zatím oficiálně nepotvrdil, kolik „es sedmiček“ již celosvětově prodal, ovšem je pravděpodobné, že se tak stane, až tyto modely dosáhnou určitého výrazného milníku. Prodeje Galaxy S7 a S7 Edge byly celosvětově zahájeny 11. března, recenzi většího S7 Edge si můžete přečíst zde.

Via Koreatimes

Diskuze (21) Další článek: Takhle by mohli v FBI vydolovat data ze zašifrovaného iPhonu

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Pře, Očekávání, GAL, Samsung Galaxy s, Předobjednávka, Galaxy s, Pro +, Sam, Koreatimes, Śamsungu Galaxy, Samsun, Edge +, Prodej,