Prototyp napovídá, jak by mohl vypadat bezrámečkový Xiaomi Mi Mix 2

Se zcela nebo téměř bezrámečkovými smartphony se letos roztrhl pytel. Jestli ale někdo tuto kategorii jako první celosvětově zpřístupnil pro koncové spotřebitele, pak to bylo už loni na podzim Xiaomi. Proto se netrpělivě očekává nástupnický model, který by měl na trh přijít pod názvem Xiaomi Mi Mix 2.

Klepněte pro větší obrázek
Render, který má znázorňovat podobu prototypu Xiaomi Mi Mix 2 (Zdroj: Weibo)

Podle informací z čínské sociální sítě Weibo má být nástupce představen už v září, aby logicky přímo konkuroval chystanému iPhonu 8. Xiaomi s Applem na domácí půdě v Číně svádí boje v první pětce, a tak je jasné, že v této oblasti nechce zaspat. Podle renderu údajného prototypu ale bude novému Mi Mixu 2 proti iPhonu 8 zřejmě něco scházet.

U prvního Mi Mixu byl objektiv předního selfie fotoaparátu netradičně umístěn do spodní brady zařízení. Jinam to ani nešlo, protože to bylo jediné místo, kde nebyl displej protažen až k okraji. U nástupce se ale i tato oblast velmi zúžila, a tak to vypadá, že není selfie kameru kam dát. Že by ji Xiaomi úplně vypustilo? Není to příliš riskantní krok, když zejména mladí uživatelé tolik milují selfíčka?

Připomeňte si podobu a funkce loňského bezrámečkového Xiaomi Mi Mix:

Diskuze (8) Další článek: Honor 9 dostává zajímavé provedení v tyrkysové barvě. Zatím ale jen pro Čínu

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , Xiaomi Mi Mix 2, První pětka, Jediné místo, #Xiaomi, Mladý uživatel, Bezrámečkový xiaomi, Údajný prototyp, Nástupnický model, Mix, První mix, Přední selfie, Spodní brada, Spotřebitel, Pytel, Riskantní krok, Nástupce,