Render Samsungu Galaxy S5. Jak by se líbil vám?

Jak to tak již v pokročilém podzimu každoročně bývá, rozviřují se spekulace o chystané vlajkové lodi Samsungu na příští rok. Tentokrát se pomalu začíná skloňovat označení Galaxy S5, což bude další evoluční krok v produktové řadě Galaxy S. Na internetu se objevil první fanouškovský 3D render, o nějž se postaral Raphale Warner. Jedná se o koncept prohnutého zařízení připomínající LG Flex s hliníkovým tělem. Jak je u Samsungu zvykem, rámeček okolo ohebného 2K HD Super AMOLED displeje (2 560 × 1 440 pix) je velmi tenký. V základu je přítomen 64bitový procesor Exynos Octa, 3GB RAM a 4000mAh baterie, koncept by běžel na Androidu 4.4 KitKat s grafickou nadstavbou TouchWiz. Koncept dle reakcí na zahraničních serverech ukázal, že pro řadu lidí by byl ideálním zařízením, které by se alespoň trochu odklonilo od současného, téměř uniformního, designu Samsungu. Jak se líbí vám?

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Podle fanoušků by takto mohl vypadat chystaný Galaxy S5, inspiruje se Samsung alespoň v něčem?

Fantasy svět opouštíme u další zprávy uplynulých dní, na internetu se objevil hliníkový rám, pravděpodobně část šasi chystaného Galaxy S5. Proti autentičnosti hovoří přesun některých hardwarových prvků mimo zažité lokace. Fotoaparát je umístěn na straně, sluchátkový jack na spodní hraně, výřez vedle něj je pak malý na USB 3.0, se kterým by se měl Galaxy S5 dostat na trh.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Údajná část šasi chystaného Samsungu Galaxy S5. Nabízí se také možnost, že by byl hliník určen pro prémiovou řadu Galaxy F.

Zprávy o chystané vlajkové lodi jsou zatím pouze mlhavé, předpokládáme, že se největší porce úniků dočkáme začátkem příštího roku, kdy bude do představení zbývat několik měsíců. Spekulace hovoří o tom, že Samsung Galaxy S5 představí již v lednu nebo únoru, my však předpokládáme že dodrží roční odstup, takže novinku představí v březnu.

Zdroj: Sammobile, Concept-phones

Diskuze (36) Další článek: Vodafone: Objednejte si SIM kartu zdarma

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S5, Ideální zařízení, Lg flex, Jak, Samsun, GAL, Sam, Śamsungu Galaxy, Galaxy s, Render, Roční odstup,