Samsung aktualizoval TouchWiz launcher. Byla zlepšena plynulost prostředí

Samsung začal počátkem června s osamostatňováním aplikací z Galaxy S8, které se začaly průběžně objevovat na Google Play. Hlavní výhodou měla být rychlá aktualizace těchto aplikací, aniž by bylo třeba čekat na aktualizované verze obsažené v novější verzi firmwaru. V průběhu noci jihokorejský výrobce vypustil aktualizaci TouchWiz launcheru, který můžete na Google Play najít pod názvem [Official] Samsung TouchWiz Home.

Launcher byl aktualizován na verzi 6.1.09.2, a v rámci seznamu změn je zmíněná oprava prodlevy při přecházení mezi domovskými obrazovkami nebo při vysunutí nabídky aplikací potažením směrem nahoru z domovské obrazovky. Animace jsou nově plynulejší a vizuálně tolik neruší. Aktualizace dále vylepšuje čitelnost názvu aplikací, pokud je na pozadí použito bílé pozadí. 

Aktualizace launcheru by u modelů Galaxy S8 a Galaxy S8+ (recenze zde) měla proběhnout automaticky, případně ji můžete „ručně“ nainstalovat z Google Play.

Diskuze (36) Další článek: Kaktus spustí nové datové balíčky. Nabídnou 3× více dat a budou se samy obnovovat

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Obrazovka, Samsun, Sam, Prostředí, Plynulost prostředí, Plynulost, Pro +, Rychlá aktualizace, Akt, Bílé pozadí, Jihokorejský výrobce, Seznam změn, Přecházení, Launch, Plyn,