Samsung C-Lab: Co umí chytrý pásek WELT [IFA]

V průběhu roku jsme vám ukázali několik produktů ze Samsung C-Lab (zde a zde). To je speciální oddělení, které sbírá nápady zaměstnanců a ty nejpovedenější v začátcích financuje. Jakmile je hotovo, produkty se oddělí od Samsungu a dále pokračují vlastním startupovým životem. Jednou z forem podpory je výstavní prostor, a tak se věci ze C-Labs dostaly i na berlínský veletrh IFA.

K čemu chytrý pásek? WELT se přes Bluetooth připojuje k aplikaci ve smartphonu (Android, Apple iOS) a v ní je možné sledovat aktuální stupeň utažení opasku, nachozené kroky a také čas, který jste proseděli.

WELT na první pohled vypadá jako běžný pásek, ovšem při bližším pohledu zjistíte, že se poblíž přezky ukrývá microUSB konektor. Ten se stará o nabíjení integrované 90mAh Li-Pol baterie, která dokáže pásek „udržet při životu“ více než 20 dní. Přezka váží 100 gramů a je vyrobena ze slitiny zinku, zbytek pásku je kožený. V rámci senzorové výbavy nechybí akcelerometr a hallův senzor.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Chytrý pásek WELT. Mohutnější pro muže a decentnější pro ženy.

WELT je v současné době na Kickstarteru a za 30 tisíc USD je v současné době vybráno již přes 26 tisíc dolarů. Pokud do projektu zainvestujete 69 USD, dostanete začátkem příštího roku základní verzi pásku.

Klepněte pro větší obrázek
Informace o použitém „hardwaru“
Diskuze (3) Další článek: Lenovo Vibe S1 Lite: neurazí, nenadchne [recenze]

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Pas, Chytrý pásek, Zain, Chytrý, Pásek, Lab, Samsun, Berlínský veletrh, C Labs, Sam, Pás