Samsung C3312: s dualSIMy se roztrhl pytel

Samsung začíná do svého portfolia hromadně zařazovat telefony s podporou dvou SIM karet. Po oznámení, že se chystají dualSIM varianty modelů Galaxy Y, Galaxy Y Pro a dokonce Galaxy S II Duos, máme před očima další levný model, který dokáže být na příjmu na dvou SIM kartách zároveň. Samsung C3312 bude jednoduchý telefon o rozměrech 102 x 55 x 12 mm a s 2,8" QVGA TFT displejem.

Podle dostupných fotografií soudíme, že zadní kryt bude z broušeného kovu. Výbava dále moc neoslní, telefon si poradí s EDGE a GPRS, na zádech má umístěn 1,3Mpix fotoaparát a o přísun energie se stará 1000mAh baterie. Uživatelské rozhraní bude, u levných telefonů již tradičně, zprostředkovávat TouchWiz Lite 2.0. V nabídce telefonu dále najdeme podporu Java aplikací, FM rádia nebo vestavěné klienty instant messagingu. S okolím půjde komunikovat přes Bluetooth 3.0 nebo pomocí USB kabelu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Existenci modelu potvrzuje i uživatelská příručka telefonu v portugalštině, která se nachází zde.

Telefon bych do portfolia Samsungu zařadil asi jako nástupce Samsungu Champ Duos. Ten sice již dostal do vínku svého následníky (Champ 2 Duos), ten se ale u nás doposud nezačal prodávat. Cena ani případná dostupnost na českém trhu zatím není známa.

Diskuze (1) Další článek: 10 tipů a triků pro Nokii N9 [rádce]

Témata článku: Samsung, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Y Duos, Samsung Galaxy Y Pro, Samsung Galaxy Y Pro Duos, Samsung Champ Duos, Pytel, Sam, Samsun