Samsung C3780: když nenávidíte dotykové displeje

Samsung v Německu představil základní model pro nenáročné uživatele s označením C3780. Jedná se o telefon klasické konstrukce o rozměrech 117,7 x 49 x 12,3 mm a s hmotností příjemných 82 gramů, kryty telefonu jsou potaženy vrstvou kovu. Zařízení disponuje 2,4" TFT QVGA displejem na čelní straně a 3Mpix fotoaparát bez autofocusu na zadním krytu. K ovládání telefonu se používá touchpad a dvojice velkých kontextových kláves, po stranách jsou pak umístěna obligátní sluchátka.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Samsung představil nový telefon klasické konstrukce pro nenáročné uživatele, je jím Samsung C3780.

Telefon pracuje na nedotykové platformě Samsungu, na pozadí si budete moci přidat aktivní pohotovostní režim, ikony v hlavním menu jsou grafické, podnabídky ryze textové s možností číselné volby. K internetu nebo e-mailu se dostanete maximálně přes EDGE. Telefon se mj. zaměřuje i na podporu komunitních sítí, v základu najdeme klienty Twitteru a Facebooku, nechybí ani aplikace ChatOn. Mezi softwarovými specifikacemi najdeme i hudební přehrávač nebo FM rádio, díky 3,5mm jacku si můžete připojit vlastní sluchátka. O paměť se postarají microSD karty, akumulátor má kapacitu 1000mAh.

Samsung C3780 se začne v Německu prodávat v červenci v přepočtu za 2050 Kč. Je zde reálná možnost, že se v následujících měsících dostane i na náš trh.

Diskuze (7) Další článek: Nokia Asha 202 a 203: dotyk pro začátečníky [recenze]

Témata článku: Samsung, , Dotyk, Samsun, ? Displej, Dot, Nena, Nen, Displej, Sam