Samsung Evan: DualSIM se standardní klávesnicí

Poslední dobou portfolio Samsungu zaplňují výhradně dotykové modely rozličných vzhledů a platforem. Změnit to má až Samsung Evan (GT-C3782), který přináší funkcionalitu dvou SIM karet i do jednoduchého telefonu klasické konstrukce. Poslední dvousimkový model od Samsungu s alfanumerickou klávesnicí (E2152) je na trhu již dlouho a je logické, že přichází čas na jeho výměnu. Evan je zařízení o rozměrech 117,7 x 49,0 x 12,3 a s hmotností příjemných 82 gramů. LCD displej na ploše 2,4" zobrazuje matici 240 x 320 obrazových bodů.

Z prvních obrázků je patrné lehce inovované nedotykové uživatelské rozhraní od Samsungu i tlačítko pro přepínání karet na pravém boku. V telefonu dále najdeme hudební přehrávač, FM rádio, E-mailový prohlížeč nebo aplikace ChatON, Facebook a Twitter. K internetu se půjde připojit jen přes EDGE, k počítači pak budete moci mít přístup přes USB kabel nebo Bluetooth 2.1. O snímání fotografií se postará 3Mpix fotoaparát, zatím není jasné, zdali bude umět ostřit, přikláníme se však k názoru, že asi bude disponovat jen fixed focusem. Pod zadním krytem najdeme mimo 1000mAh baterie i slot pro paměťové karty microSD.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Samsung Evam při pohledu ze stran.

Předpokládaná cena ani očekávaná dostupnost na českém trhu zatím není známa.

Zdroj: Sammobile.com

Diskuze (2) Další článek: Aby vám smartphone na dovolené nevysál peněženku

Témata článku: Samsung, , Eva, Sam, Standard, Očekávaná dostupnost, Samsun, STAN, Evan,