Samsung Galaxy Ace Duos: oblíbený Android bude i pro dvě SIM

Korejský výrobce dnes představil nový přídavek do svého portfolia zařízení s Androidem, model Galaxy Ace Duos. Jedná se o dvousimkovou variantu doposud prodávaného modelu S8530i Galaxy Ace. Zařízení běží na operačním systému Android 2.3 Gingerbread s grafickou nadstavbou TouchWiz, o funkčnost se stará 832MHz procesor a 512MB operační paměť RAM. TFT-LCD displej s úhlopříčkou 3,5" nabídne HVGA rozlišení (320 x 480 pixelů) a vyhodnocování více dotyků zároveň (tzv. multitouch).

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Oficiální fotografie Samsungu Galaxy Ace Duos

Na zadní straně bude připraven 5Mpix snímač s autofocusem, co se týče videí, jejich metou jsou VGA videosekvence s 30 fps. Pod krytem čekejte 1300mAh baterii a slot na karty microSD (až 32 GB), které mohou znatelně rozšířit interní 3GB paměť. V rámci další hardwarové výbavy nechybí Wi-Fi, Bluetooth ani A-GPS. K mobilnímu internetu se připojíte přes EDGE nebo HSDPA (až 7,2 Mb/s) Hlavním zdrojem aplikací bude Google Play následován obchodem SamsungApps. Přímo v základu najdete řadu bonusových aplikací a funkcí, např. ChatON, Social Hub, prohlížeč dokumentů Office nebo klávesnici Swype pro psaní textů tahem prstu.

Klepněte pro větší obrázek 
Technické specifikace Samsungu Galaxy Ace Duos.

Funkcionalita dvou SIM karet se začíná v portfoliu Samsungu posouvat i do vyšších pater (první vlaštovkou byl Galaxy Y Duos) a to je jedině dobře. Samsung Galaxy Ace Duos se na celosvětové trhy bude pomalu dostávat od června, předpokládaná cena zatím zveřejněna nebyla.

Diskuze (5) Další článek: Představujeme web DIGIarena.cz, místo pro fotografy

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace Duos, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Y Duos, A/B, #Android, Duo, GAL, Pro +, Samsun, Sam, Ace, Galaxy a,