Samsung Galaxy Note 7 má být představen 2. srpna v New Yorku

Letošní Galaxy Note od Samsungu má být po ročním výpadku opět globálním modelem. Jak už víme, Samsung přeskočí ve značení šestku (aby číslování dohnalo současné vlajkové modely S7 a S7 Edge) a novinku uvede jako Galaxy Note 7. Zda bude součástí názvu i magické slovo „Edge“, které Samsungu marketingově skvěle zafungovalo, zatím nevíme. Zahnutému displeji se ale nový phablet podle spekulací nevyhne.

Klepněte pro větší obrázek

Uniklý vizuál, který zveřejnil portál SamMobile.com, ukazuje slovní hříčku „The next edge is just around the corner“ (volně přeloženo „další okraj je za rohem“) a datum i místo konání tiskové konference, kterou Samsung už tradičně pojmenoval Galaxy Unpacked. Galaxy Note 7 bude představen 2. srpna v New Yorku v 19 hodin našeho času. Pro zájemce bude připraven i stream na YouTube.

Váš názor Další článek: O2 spouští eKasu. Kde pivo teče proudem, tam bude zdarma

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, GAL, Galaxy Unpacked, Globální model, Letošní galaxy, Součást názvu, New York, Note, York, Galax Note, Samsun, Sam, Galaxy note, Pře