Samsung otevřel interaktivní Galaxy Studio. Až do Vánoc zde prezentuje nejnovější technologie

Samsung v tomto týdnu otevřel nové interaktivní Galaxy Studio, kde bude až do 28. prosince prezentovat nejmodernější mobilní technologie. Dočasný stánek vyrostl v nově otevírané části pražského obchodního centra Chodov. Slavnostní otevření Galaxy Studia moderoval současný ambasador značky Leoš Mareš.

Zájemci si na stánku mohou vyzkoušet, jak fungují nejnovější mobilní technologie včetně virtuální reality nebo nositelného příslušenství. Připraveny jsou workshopy a soutěže o ceny. Při nákupu vybraných smartphonů Samsung v obchodním centru Chodov bude možné získat v Galaxy Studiu značkové příslušenství jako dárek. Na místě bude možné také provést diagnostiku nebo softwarovou aktualizaci mobilních zařízení značky Galaxy. Technické dotazy zodpoví odborný personál.

„Koncept Galaxy Studia je všude na světě mezi zákazníky velmi populární, a proto jsme se rozhodli jej přivézt i do Prahy. Galaxy Studio není prodejním místem, ale prostorem, v němž chceme lidem přiblížit zábavnou formou naše nejnovější produkty a technologie,“ řekla Tereza Vránková, ředitelka marketingu a komunikace společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Podrobnosti o programu a termíny akcí v Galaxy Studiu budou průběžně aktualizovány zde.

Vylepšené prostředí DeX pro Samsung Galaxy Note 8:

Diskuze (1) Další článek: V říjnu se u Vodafonu urodilo: iPhone 8, nebo nejmenší superphone Xperia XZ1 Compact

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy s, Nositelné příslušenství, Obchodní centrum, Tereza Vránková, Zábavná forma, Chodov, Sam, Stánek, GAL, Slavnostní otevření, Značkové příslušenství, Nejnovější produkt, Softwarová aktualizace, Galaxy s