Samsung rozšiřuje nabídku LTE modelů, představil Galaxy Core LTE

Samsung připravil nový model, který je vylepšenou verzí již dříve prodávaného modelu, na SamsungManii jsme jej testovali ve verzi se dvěma SIM. Nese označení Galaxy Core LTE, na některých trzích se však má model prodávat jako Galaxy Core 4G. Bude se jednat o smartphone se 4,5" qHD PLS TFT displejem (rozlišení 960 × 540 pix), dvoujádrovým 1,2GHz procesorem, 1GB operační pamětí a 8GB interním úložištěm rozšiřitelným o microSD karty. Zadní strana bude osazena 5Mpix fotoaparátem s LED přesvětlením a aufocusem, pod krytem bude umístěna 2 100mAh baterie. Široká konektivita zahrnuje USB 2.0, Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi b/g/n, UMTS s HSPA+ a LTE kategorie 4, které umožní datové přenosy rychlostí až 150 Mbit/s.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Tiskové fotografie Samsungu Galaxy Core 4G v černé barevné variantě
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Tiskové fotografie Samsungu Galaxy Core v bílé barevné variantě, u obou budou plastová záda imitovat prošívanou kůži

V telefonu bude připraven Android 4.2.2 Jelly Bean s grafickou nadstavbou TouchWiz a spoustou předinstalovaného obsahu a aplikací od Samsungu. Zařízení se bude prodávat v bílé a černé barvě v Rusku, Asii a zamíří i do Evropy. Díky rozvoji LTE 900 u Vodafonu je velmi pravděpodobné, že bychom se s tímto modelem měli setkat i v ČR. Oficiálně ale zatím nic potvrzeno nebylo. 

Diskuze (7) Další článek: Huawei Ascend Y530: na trh jde nový Android pro vaše spolužáky

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Core, Samsung Galaxy Core Duos, Mode, PLS TFT, GAL, Sam, Model, Samsun, Galaxy c, PLS TFT displej, Pře, Core,