Samsung se poprvé pochlubil Galaxy A7, prodeje začnou v únoru

Byť se smartphone Galaxy A7 zatím nedočkal oficiálního oznámení spolu s tiskovou zprávou, Samsung se jím již chlubí na uzavřených akcích. Na jedné z nich, která se konala v Malajsii u příležitosti uvedení řady Galaxy A na trh, nakonec došlo i na ukázku zatím nepředstaveného Galaxy A7. O něm se spekulovalo již delší dobu, naposledy se jednalo o kompletní specifikace z katalogu připravovaných telefonů Samsung.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
První živé fotografie, zatím oficiálně nepředstaveného, Galaxy A7

Na prvních živých fotografiích můžeme vidět, že je kovový unibody smartphone velmi tenký. V řeči čísel má tloušťku 6,3 mm, takže je dokonce o 0,4 mm tenčí, než Galaxy A5 či Galaxy Alpha. V reálu to zřejmě až takový rozdíl při přímém porovnání nebude, na papíře se však jedná o dosud nejtenčí Samsung všech dob. Čelní strana je osazena 5,5" Super AMOLED displejem s Full HD rozlišením, výpočetním centrem je osmijádrový Qualcomm Snapdragon 615 spolu s 2GB RAM. Interní 16GB paměť bude rozšiřitelná microSD kartami, v rámci konektivity nebude chybět podpora LTE. Nevyměnitelná baterie má kapacitu 2 600mAh.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Srovnání Galaxy A5 (vlevo) s Galaxy A7, který je při zachování stejné tloušťky o něco větší model

Prodeje Samsungu Galaxy A7 budou zahájeny v únory v Malajsii, následně se smartphone dostane na domovský trh v Jižní Koreji. O případné dostupnosti v Evropě se zřejmě dozvíme bližší informace až na březnovém veletrhu MWC.

Zdroj: Soyacincau

Diskuze (9) Další článek: Zkusili jsme Android TV na televizi Sony [CES]

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A7 (2016), Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy S5, Nepředstavené galaxy, Prodej, Galaxy a, Pro +, Pop, Domovský trh, Samsun, Únor, Kompletní specifikace, GAL, Sam, UNO,