Samsung Švédsko: Marshmallow pro „es šestky“ až v březnu

Samsung sice začátkem tohoto týdne oznámil, že zahajuje aktualizace modelů S6 a S6 Edge na Android Marshmallow, ovšem stalo se tak pouze v domovské Jižní Koreji. Zbytek světa musí čekat, a ono čekání se zřejmě protáhne až do března. Samsung tedy zřejmě aktualizaci na Marshmallow zpřístupní až poté, co zahájí prodeje modelů Galaxy S7. Alespoň to můžeme vyčíst mezi řádky ze stanoviska švédského Samsungu.

Kanadský operátor Telus vydal svůj plán aktualizací, ve kterém počítá se zahájením updatů také v přeznu. Jako první mají přijít na řadu modely Galaxy Edge+ a Galaxy Note 5 (9. březen), Galaxy S6 má update dostat dokonce až s měsíčním zpožděním (13. duben). Samozřejmě, jedná se o aktualizace vztažené ke konkrétnímu trhu, ovšem částečně z nich vycházíme, protože pro střední Evropu žádné přesné časové harmonogramy aktualizací zveřejněny nebyly.

Klepněte pro větší obrázek
Harmonogram aktualizací kanadského operátora Tellus

Současná situace je trochu zvláštní. Samsung přispěchal s oznámením aktualizace na Marshmallow, update však ve většině světa není k dispozici. Jihokorejci zřejmě chtějí Marshmallow nejdříve „exkluzivně“ ukázat u Galaxy S7, a až poté jej vydají jako aktualizaci pro své starší smartphony. V tom případě ale s oznámením začátku aktualizací mohl Samsung ještě několik týdnů počkat.

Via Swedroid.se

Diskuze (3) Další článek: LG G5 přinese zvuk z pera Bang & Olufsen

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 5 64GB, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Mars, Pro +, Samsun, Sam,