Samsung v ČR spustil obchod s placenými schématy. Na úvod hned s až 90% slevami

Jihokorejský Samsung u svých modelů již několik generací nabízí možnost změny systémového schématu, které kompletně přemění ikony, barvy a grafiku domovské obrazovky, lockscreenu, různých dalších nabídek a také valné většiny systémových aplikací. Ke schématům se dostanete přímo z domovské obrazovky pinch-zoom gestem pro zmenšení, a následně z nabídky vyberete položku Pozadí a motivy.

V Theme Storu se nově objevují i placená schémata, kteří pořídíte po přidání PayPal účtu nebo platební karty k vašemu Samsung účtu. Společně se startem placeného obchodu došlo u celé řady schémat k dočasnému zlevnění, maximem je sleva necelých 90 % (z 217 na 21 Kč). Schémata si však můžete stáhnout nejprve nanečisto, systém vám je dovolí používat po dobu deseti minut, načež se schéma přenastaví na původní a to dočasné se zároveň smaže.

Reklama od Samsungu, která vybízí k využívání různých schémat:

Diskuze (11) Další článek: Takto vypadají brýle pro „smíšenou realitu“ ve Windows 10 od Samsungu

Témata článku: Samsung, , , , , Obchod, Jihokorejský samsung, Systémová aplikace, Dočasné zlevnění, Schéma, Obrazovka, SPU, Pláč, Účet, Česká republika, Valná většina, Úvod, Theme store, Domovská obrazovka, Celá řada, Samsun, Platební karta, Systémové schéma, PLA, Sleva,