Samsung vydá olympijské edice mobilů, v reklamě má Beckhama

Samsung se jako jeden z hlavních partnerů nadcházející olympiády v Londýně na tuto monstrózní akci náležitě připravuje. Ve spolupráci s britskou pobočkou operátora O2 vydá do oběhu speciální edice svých zařízení Galaxy Note a Galaxy Y.

První jmenovaný je velkoryse vybavený chytrý přístroj na pomezí telefonu a tabletu, druhý je zase jeden z nejlépe prodávaných smartphonů korejské značky. Obě zařízení v olympijské edici poznáte hlavně podle unikátního zadního krytu v barvách britské vlajky. Majitelé těchto mobilů navíc budou moci vyhrát po dvou vstupenkách na samotnou olympiádu, na tréninky členů britského týmu, či na jejich párty v Londýně.

Klepněte pro větší obrázek
foto: Samsung, AndroidCentral.com

Velvyslancem společnosti Samsung pro Londýn 2012, a také tvář nové originální kampaně, je anglický fotbalista David Beckham. Na videu, které představuje vlastnosti tabletofonu Samsung Galaxy Note, předvádí své fotbalové dovednosti, když vykopává fotbalové míče do 4,5metrové stěny z bubnů a reprodukuje tím slavnou melodii Beethovenovy „Ódy na radost“. Beckham používá velkou obrazovku přístroje GALAXY Note k plánování posloupnosti svých kopů a své postřehy zapisuje na Facebook pomocí tužky S Pen. O vše se tak okamžitě podělí se všemi sedmnácti miliony svých fanoušků.

Samsung navíc majitelům zařízení Galaxy Note nabídne softwarový balíček Premium Suite, který obsahuje pokročilé aplikace pro tvorbu poznámek, vylepšené nástroje a upgrade OS Android 4.0.Tato aktualizace je od 10. května k dispozici v Německu a postupně se bude rozšiřovat i do ostatních regionů. Galaxy Note se již teď může pochlubit milionovými prodeji, za pět měsíců od uvedení na trh se ho prodalo celosvětově více než pět milionů kusů. Vedle Galaxy Note jmenoval Samsung do role oficiálního smartphonu letošních her svůj nový smartphone Galaxy S III. Ten se na našem trhu začne prodávat 4. června.

Diskuze (6) Další článek: Jsme Evropě vzorem, operátoři ruší dotace na mobily

Témata článku: Samsung, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Y Duos, David Beck, Edice, Beethoven, EDI, Samsun, Beck, Sam, Mobil, Olymp, MOBI