Samsung vydal svou aplikaci pro přenos souborů přes Wi-Fi

Samsung na aplikačním obchodě Google Play vydal vlastní aplikaci, které slouží pro rychlé datové přenosy přes Wi-Fi. Ne, že by těchto aplikací na Google Play bylo málo, Samsung však zřejmě chtěl vydat i svou verzi pro smartphony řady Galaxy. Aplikace nese název Samsung Wi-Fi Transfer, a můžete ji stáhnout zde.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Aplikace Samsung Wi-Fi Transfer

V aplikaci si nastavíte jména vašeho zařízení a poté se vám zpřístupní jednoduchá nabídka pro odeslání nebo přijmutí dat. Při odeslání dat můžete zacílit na jiný smartphone, který má nainstalovánu stejnou aplikaci a je u něj aktivní funkce Receive (tj. příjem dat), případně na počítač. Samsung pro Windows 10 připravil stejnojmennou aplikaci, ovšem v současné době probíhá její údržba, takže zatím není dostupná ke stažení.

Klepněte pro větší obrázek

Na Androidu můžeme brát aplikaci Samsung Wi-Fi Transfer jako velmi zjednodušenou obdobu stávajících aplikací. Zřejmě nejlepším pomocníkem v této oblasti je aplikace AirDroid 2, která mimo přenosu souborů zastane spoustu dalších užitečných funkcí.

Diskuze (5) Další článek: Zeiss už nejen na Lumiích. Vyrobí objektivy pro iPhony

Témata článku: Samsung, , , , , , Pře, Pro +, Sam, Soubor, Přenos souborů, Přenos, Samsun, F +, Aktivní funkce,