Šílenost roku už v lednu? Lednice Samsung má obří displej a kamery

Samsung se na veletrhu CES většinou věnuje produktům, které nás na MobilManii moc nezajímají. Představují pračky, trouby, tiskárnx, reproduktory nebo třeba ledničky. Dnes uděláme výjimku a zaměříme se právě na novou lednici, která nese podtitulek „family hub refrigerator“.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Chytrá lednice od Samsungu je osazena obřím displejem. Zabírá téměř jedny celé dveře.

Při pohledu na tiskové fotky ale nový produkt můžeme klidně nazývat jako lednico-smartphone, resp. spíše lednico-tablet. Součástí pravých horních dveří je totiž obří (21,5", rozlišení 1080p) displej s tlačítkem pro hlasové ovládání a dotykovými ovladači, které jakoby z oka vypadly Androidu. Znamená to tedy, že nová lednice poběží na Androidu?

Klepněte pro větší obrázek
Ovládací prvky nové chytré lednice se podobají tabletům. Nechybí ani mikrofon, kamera a další objektivy jsou uvnitř a míří na obsah. Nebylo by cool podívat se přes internet, co máte v ledničce?

Zatím si tím nejsme úplně jistí, jihokorejci totiž lednici ještě oficiálně nepředstavili. Avšak podle fotek, které se objevují na poutačích v Las Vegas, by na lednici měl jít zobrazit kalendář, počasí a k dispozici mají být i různé aplikace pro nákup potravin. Více informací, nejen o nové lednici, přinese úterní tisková konference Samsungu.

Klepněte pro větší obrázek
Chytrá lednice na CES 2016
Diskuze (9) Další článek: Garmin Varia Vision: Futuristická záhada zahajuje CES 2016

Témata článku: Samsung, , , Rok, LED, ? Displej, Obří displej, Síl, Poutač, Samsun, Dotykový ovladač, Family Hub, Šílenost, Sam, Lednice, Displej