Skvělá zprava. V ČR se bude prodávat Dual SIM verze Samsungu Galaxy S8+

Na oficiálním e-shopu českého Samsungu se objevila novinka, kterou na našem území čekal jen málokdo. Jihokorejci totiž začnou na českém trhu prodávat dvousimkovou variantu Galaxy S8+ (recenze zde). V současné době přijímá e-shop předobjednávky, a to na černou variantu Midnight Black. 

Samsung sice již několik let na našem trhu prodává dvousimkové modely, vždy se však jednalo o zástupce nižší třídy. V případě nejvybavenějších modelů řady Galaxy S a Galaxy Note se k nám odjakživa dostávaly pouze jednosimkové varianty. Dual SIMy se prodávaly převážně v Asii. Ale nyní nastává obrat - oficiální e-shop Samsungu bude Dual SIM verzi Galaxy S8+ nabízet exkluzivně. V jiných řetězcích k mání nebude.

Klepněte pro větší obrázek
Dual SIM verze Samsungu řady Galaxy S? „Es osmička“ je v ČR průkopníkem

A teď to nejdůležitější. Cena Dual SIM verze zůstává stejná jako u jednosimkové varianty, tj. 24 999 Kč. Do prodeje se telefon dostane 26. června, případní zájemci si jej mohou již nyní předobjednat.

Zdroj Obchod-Samsung

Diskuze (17) Další článek: Jak dostat text do mobilu rychleji než s jakoukoliv klávesnicí

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, GAL, Galaxy s, Oficiální e-shop,