Stáhněte si několik placených her pro Android zdarma. Zn.: Spěchá

V Google Play si můžete dočasně stáhnout několik, jinak placených, titulů úplně zadarmo. Většinou se jedná o hry, akce je časově omezená, takže pokud článek čtete později, je možné, že se níže zmíněných her akce již nebude týkat.

  • Dark Guardians je hrou na principu „nekonečného běhu“. Vzdálený příbuzný Temple Run je zobrazen ve 2D, blížící se nepřátele můžete likvidovat jedním ze čtyř útoků. Za ukončené „běhy“ vaši postavu a útoky postupně vylepšujete. Při pohledu na grafiku je s podivem, že je původní hra placená. Když je ale k dispozici zadarmo, možná se najde skupina hráčů, kterou hra dokáže alespoň na chvíli zabavit. Stahujte zde.
  • Ghosts of Memories je graficky podstatně povedenější hrou. Podobá se titulu Monument Valley, z čehož vyplývá, že s vaší postavou se pohybujete v bludišti spolu s různými teleporty a mechanismy, které vás některou z kombinací dostanou do cíle, resp. do další úrovně. Stahujte zde.
  • Pokud vás baví simulátory „Tycoon“ všeho druhu, může vás zabavit hra Game Studio Tycoon 3. Ve hře se stanete šéfem virtuálního herního studia, do kterého najímáte vývojáře, kterým přiřazujete práci na různých herních projektech. Ve hře musíte řešit podporu pro vydané hry, vytvářet aktualizace, inzerovat hry a reagovat na požadavky zákazníků - hráčů. Tato komplexní hra původně stála 120 Kč. Stahujte zde.
  • oO je jednoduchá oddychovka, ve které musíte kuličku dovést do cíle. Mezitím ale musíte překonávat řadu nástrah, které se vám na trase objeví. Hra se ovládá klikáním na displej. Stahujte zde.
  • Ve hře Cube.IO Pro ovládáte svou malou kostku, která požírá nejmenší kostičky, roste, aby mohla požírat i ty větší kostky a stát se největší kostkou v herním světě. V případě problémů lze kostku rozdělit, abyste nepřišli o nahrané skóre. Stahujte zde.

Pro monitoring dočasně zlevněných či her, které jsou dočasně k dispozici zdarma, doporučujeme sledovat web App-Sales.net. Dozvíte se tak rychle aktuální prodejní akce z portálu Google Play týkající se her a aplikací všeho druhu.

Diskuze (8) Další článek: Lenovo Moto Z2 Play bude tenčí než předchůdce. Ale na úkor akumulátoru

Témata článku: , , , , , Pro +, #Android, Placený titul, Pláč, Monitoring, Herní svět, Temple Run, Prodejní akce, Plac, Memories, Oddych, PLA, Tycoon, Žďár, Monument Valley, Guardian,