T-Mobile hlásí odstávku, do neděle nic nenastavíte a nepřikoupíte data

Od dnešního večera, tedy 21. července zhruba od 21 hodin, do nedělního rána hlásí T-Mobile odstávku systémů. Služby můžete využívat dál tak, jak jste zvyklí, ale pokud si potřebujete aktivovat třeba datový balíček, tak jakmile odbije devátá, už nepochodíte. Logicky do nedělního rána nepůjde nastavovat služby v Můj T-Mobile.

O víkendu 21.–23. 7. si vezmeme do parády náš systém. Vy můžete v klidu dál volat, SMSkovat i datovat, jak je libo, ale...

Zveřejnil(a) T-Mobile CZ dne 19. červenec 2017

Dobíjení kreditu bude možné přes kupony, terminály a bankomaty. Operátor dále zapne provizorní mobilní stránku pro objednání datového balíčku 25 MB/den, roamingového balíčku 40 MB/den a navýšení datového objemu o 60 MB.

Prodejny a linka budou fungovat v omezeném provozu a zpracuje jen základní požadavky, například zablokování karty. Více se dozvíte zde.

Jak vybrat mobil s nejlepším poměrem výkon/cena:

Diskuze (7) Další článek: Samsung Galaxy J5 (2017): V brnění a dvakrát na příjmu [recenze]

Témata článku: , , , ODS, Nejlepší poměr, Data, Zablokování karty, Dobíjení kreditu, T - Mobil, MOBI, Dnešní večer, Balíček, Ráno, Neděle, Základní požadavek, Datový balíček, Nena, Rána, Roamingový balíček, T Mobil, Mobil, Omezený provoz, Datový objem, Bankomat, Nen