T-Mobile na víkend odstaví některé služby, týkat se to bude i virtuálů

T-Mobile o nadcházejícím víkendu uskuteční druhou vlnu přechodu na nový zákaznický CRM systém. Ta s sebou přinese odstávku některých vedlejších služeb v období od pátku 21. srpna 20 hodin do pondělí 24. srpna dopoledne. Samotného volání, posílání SMS zpráv a využívání mobilních dat se odstávka netýká. V rámci odstávky však nebude možné přijímat a realizovat klientské požadavky, jako jsou aktivace nových služeb či změny v jejich nastavení, a to ani přes samoobsluhu Můj T-Mobile.

Klepněte pro větší obrázek

V omezeném provozu bude fungovat také Zákaznické centrum. Poskytovány budou pouze základní informace a zpracovávat se budou jen některé požadavky, např. blokace karty z důvodu ztráty či krádeže. V provozu bude také aktivování datových balíčků včetně roamingových. Odstávka se dotkne i klientů značky Kaktus a těch, kteří využívají služeb virtuálních operátorů v síti T-Mobile (GTS, Mobil.cz, RWE mobil a PRE mobil).

T-Mobile vyzývá své zákazníky, aby si všechny důležité změny v nastavení služeb vyřídili ještě před víkendovou odstávkou. Operátor ještě upřesňuje, jaké možnosti v době odstávky nabídne jeho přihlašovací aktivační stránka pro tuzemské i roamingové datové balíčky:

  1. Objednání jednodenního datového balíčku 25 MB (v případě jeho vyčerpání je možné aktivovat opakovaně).
  2. Pokud má zákazník týdenní nebo měsíční datový balíček, může si aktivovat pomocí turbobuttonu 50 MB.
  3. Objednání jednodenního roamingového datového balíčku 30 MB (v případě jeho vyčerpání je možné provést opakovaně).  
Diskuze (1) Další článek: Testujeme Samsung Galaxy S6 Edge+ [video]

Témata článku: , Víkend, Mobil, T Mobil, MOBI, T - Mobil, Zákaznické centrum, Vir, ODS