T-Mobile odstartoval mobilní vánoce. Za dobití Twistu dostanete plyšáka

Každý rok musí být někdo první a letos je to T-Mobile. Vánoční kampaň rozjíždí prvně pro předplacené karty Twist a pravidla jsou jednoduchá. Kdo třikrát dobije částku 300 Kč, dostane jednoho z plyšáků z letní kampaně. Vyzvednout si je pak může na Značkových a Partnerských prodejnách T-Mobile od prvního prosince.

Co do vánočních akcí T-Mobilu, berme plyšáky jako opatrný začátek a doufejme, že tarifní zákazníci dostanou něco užitečnějšího.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Plyšáci jsou asi 30 cm vysocí, mají výrazné barvy (nechybí ani pro T-Mobile typická magenta), ale naopak jméno jim ještě chybí. Návrhy sbíral operátor na Facebooku, v současnosti je vyhodnocuje.

Nabídka platí do vyčerpání zásob nebo do 31. ledna 2017. Dobíjet kredit pro plyšáky lze na dobíjecích místech operátora – na prodejnách T-Mobile, online na www.t-mobile.cz nebo přes Dobíjení z Vyúčtování služeb, průběžný stav pak může zákazník sledovat v samoobsluze Můj T-Mobile (web, mobilní verze i aplikace). Jedno číslo může získat maximálně 3 plyšáky.

Klepněte pro větší obrázek
Podrobnější informace najdete na webu T-Mobile.cz/TwistVanoce, kompletní pravidla akce jsou v tomto PDF.
Diskuze (13) Další článek: Asus představil kalendář nafocený ZenFonem 3. Je plný celebrit

Témata článku: , , , , , , , Magenta, MOBI, Mobil, ODS, Plyšák, Dobití, DOS, T - Mobil, Mobilní verze, Vánoční kampaň, T Mobil, Vánoce ??