T-Mobile sjednotil ceny za pevný internet. Zákazníci bez hlasových služeb už nebudou připlácet

Ceny za tarify Pevný internet se u T-Mobilu dosud lišily podle toho, zda měl zákazník zároveň u operátora aktivní nějakou hlasovou službu, či nikoli. V prvním případě byl zákazník zvýhodněn slevou 150 Kč na měsíčním paušálu.     T-Mobile nyní ceny sjednocuje, na nižší sazbu dosáhnou všichni zákazníci, bez ohledu na další odebírané služby.

T-Mobile v současné době nabízí zákazníkům tři tarify pevného připojení přes technologie xDSL nebo LTE (podle dostupnosti technologie v dané lokalitě) – Pevný internet 20, Pevný internet 50 a Pevný internet 100 (číslo v názvu udává maximální rychlost pro stahování v Mbit/s) za 399 Kč, 499 Kč a 599 Kč měsíčně. Na rozdíl od tarifů mobilního internetu se u Pevného internetu neaplikuje datový limit, resp. FUP je v tomto případě neomezený.

Jak se připojit k DSL u T-Mobilu:

Diskuze (14) Další článek: Samsungy řady Galaxy S8 dostaly podporu HDR při přehrávání z YouTube

Témata článku: , , , , , Maximální rychlost, MOBI, Zákaz, Tarif, Zak, Cena, DSL, T - Mobil, Datový limit, Pevné připojení, Hlasová služba, Zákazníci, Pevný internet, T Mobil, Druhý případ, XDSL, Současná doba, Měsíční paušál