T-Mobile také nabídne digitální TV do mobilů. Zatím bude zdarma

T-Mobile dává bleskovou odpověď na nabídku digitální televize do mobilů od konkurenčního O2. Praktický stejná služba bude mít v magentovém táboře název Mobilní T-Mobile TV. Pomocí aplikace a datových přenosů (ať už přes Wi-Fi nebo operátorská data) budete moci sledovat až 10 vybraných programů. T-Mobile se během listopadu chystá spustit televizní službu zatím pouze v pilotním provozu, ve kterém ji bude provozovat zdarma.

Klepněte pro větší obrázek

Mobilní T-Mobile TV je určena pro prvních 10 tisíc zákazníků, kteří používají některý z paušálů T-Mobile. Aplikace pro sledování televize od T-Mobilu podporuje pouze platformy iOS a Android. Službu bude možné na jednom účtu sdílet mezi dvěma zařízeními, např. tabletem a smartphonem. Aplikace umožní sledovat programy přímo v mobilním zařízení jako živé vysílání, nebo také jako záznam, ve kterém se můžete vrátit až o 48 hodin zpět.

Nahrané pořady se uchovávají po dobu maximálně 7 dní. Služba umožní pozastavení programu, nahrávání na centrální úložiště, funkce programového průvodce (EPG) a rodičovský zámek. Součástí je také zatím omezená videotéka, která se v komerčním provozu bude spolu s nabídkou programů rozšiřovat. Dá se očekávat, že po spuštění provozu T-Mobile službu zpoplatní. O2 si za svoji O2 TV Go účtuje 199 Kč měsíčně.

Diskuze (16) Další článek: Aplikace S Health v poslední verzi omezuje funkčnost podle zemí

Témata článku: , , , T Mobil, Videotéka, Stejná služba, TV +, MOBI, EPG, Digi TV, T - Mobil, Digital, Živé vysílání, Žďár, Mobil, Digit