Tablet Samsung Galaxy Tab S3 bude osazen audiosystémem AKG Audio

S blížícím se představením Samsungu Galaxy Tab S3 se množí nevyhnutelné - úniky informací a fotografií. V tomto článku si ukážeme zatím „nejčerstvější“ únik v podobě renderů Samsungu Galaxy Tab S3 v bílé a černé barevné variantě. Podle zdroje to vypadá, že obě barevné varianty se budou lišit pouze odstínem zadní strany a pera S Pen, čelní strana zůstane zřejmě nadobro černá.

Nejzajímavější novinka je ale vidět na zadní straně tabletu. Na krytu totiž najdeme označení „Tuned by AKG“, což je referencí na společnost AKG Acoustics. Ta je od roku 1994 součásti konsorcia Harman International, které Samsung koupil loni v listopadu za 8 miliard dolarů. Celá akvizice sice neproběhla úplně bez problémů, někteří držitelé akcí se postavili proti odkupu, takže ke schválení celé transakce došlo až v průběhu tohoto týdne.

V rámci tabletu bychom se tedy mohli dočkat audiosystému AKG Audio. Již z úniku uživatelské příručky víme, že bude tablet osazen hned čtyřmi reproduktory.

Samsung představí Galaxy Tab S3 na tiskové konferenci, která se uskuteční v neděli 26. února od 19:00 hod. v Barceloně. Z akce bude k dispozici živý stream (na YouTube kanálu Samsungu či na webu Samsung News), přesto budeme přímo v místě konání, a z tiskové konference vám přineseme naše první dojmy z nově představených zařízení.

Zdroj Technobuffalo

Diskuze (4) Další článek: Nokia je stále světová dvojka. Více „hloupých“ telefonů prodal jenom Samsung

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , GAL, Tab S, Samsun, AKG audio, Tab, Audi, Transakce, Nejzajímavější novinka, Živý stream, Galaxy Tab S, Osa, AKG Acoustics, Sam, Harman International,