The Elder Scrolls: Legends šlape na paty Hearthstonu. Nové rozšíření přijde 29. 6.

Karetní hra The Elder Scrolls: Legend se již od svého počátku viditelně vzhlédla v karetní hře Hearthstone, která prakticky dominuje v segmentu online TCG či CCG karet. Situace již ale není až tak jednoznačná, hra z univerza The Elder Scrolls vám nabídne spoustu herních režimů, mj. Arénu či režim jednoho hráče, a denní úkoly, takže se k celé řadě herního obsahu dostanete postupem času samotným hraním bez investování skutečných peněz.

Pro hru se navíc připravuje první rozšiřující sada s názvem Heroes of Skyrim, která má do hry přinést větší počet draků a také známé postavy ze světa Skyrimu. V rámci rozšiřující sady bude k dispozici 150 nových karet a poprvé se v ní objeví i mechanika pokřiků (tzv. Shouts). Draci budou umístěni napříč všemi frakcemi, a řada z nich bude mít i další bonusy, pokud budete mít na hrací ploše ještě nějakého jiného draka.

Očekáváme i další rozšíření režimu jednoho hráče, který bude zřejmě opět zpoplatněn zlaťáky. Rozšíření Heroes of Skyrim bude ve hře dostupné od 29. června.

Zdroj Bethesda

Diskuze (3) Další článek: Vodafone v červnu: Čtveřice vlastních modelů, příslib kočky a hada [ceník]

Témata článku: , , , , , , , , Zlaťák, , Heroes of Skyrim, Frakce, The Elder Scrolls, SLA, Rozšiřující sada, The Elder Scroll, Herní režim, Nové rozšíření, CCG, Karetní hra, Heart, Denní úkol, Rozšíření, Bethesda, Mechanika,