To jste vědět nechtěli: ceny Samsungu Galaxy Note 4 a Gear S v ČR

Až dnes jsme se dozvěděli oficiální ceny nedávno představených Samsung zařízení, se kterými se počítá i na náš trh. Ceny se nesou v duchu nedávno uveřejněných zpráv z Holandska, jedno je tedy jasné, Samsung v žádném případě zlevňovat nehodlá.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Známe oficiální ceny Galaxy Note 4 a Gear S - budou vysoké

Samsung Galaxy Note 4 se na českém trhu objeví v prodeji za 21 499 Kč, hodinky Samsung Gear S pak budou stát 9 999 Kč včetně daně. Při pohledu na cenu je zřejmé, že u nás budou oba produkty spíše okrajovou záležitostí. Zvýšení ceny u Galaxy Note 4 se zprvu neočekávalo, oproti zaváděcí ceně Galaxy Note 3 však došlo k nárustu o rovné dva a půl tisíce. Stejný cenový rozdíl je vidět také u chytrých hodinek, doposud nejvybavenější Gear 2 se totiž prodávají za cenu okolo sedmi a půl tisíc korun.

Diskuze (32) Další článek: Samsung chystá celokovový smartphone SM-A500

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsung Galaxy Note 4, Śamsungu Galaxy, Gear, NEC, Gear s, Sam, Note, Cenový rozdíl, Nárustu, Galax Note, Galaxy note, Samsun,