Toto jsou první fotografie dětského tabletu Samsung Galaxy Tab A2 S

Samsung brzy oficiální cestou představí nový tablet Galaxy Tab A2 S, který má být určen pro děti. Na některých trzích se však má tato novinky nazývat Galaxy Tab A 8.0 (2017), uvidíme tedy, které označení nakonec jihokorejský výrobce použije. Novinka bude k dostání ve Wi-Fi i LTE verzi.

Tablet nabídne 8" IPS-LCD displej s rozlišením 1 280 × 800 pix, nad displejem bude umístěna 5Mpx kamerka pro selfie (F2.2), hlavní fotoaparát s rozlišením 8 Mpx bude mít k dispozici přisvětlovací LED diodu. Nový tablet má vážit 364 gramů a bude mít tloušťku 8,9 mm. Výpočetní výkon dodá čtyřjádrový Snapdragon 425 a 2GB RAM, interní 16GB paměť rozšíříte microSD kartami. Napevno integrovanou 5 000mAh budete nabíjet přes konektor USB-C.

Televizní reklama loňského tabletu Galaxy Tab A 8.0 (2016):

Součástí Androidu 7.0 Nougat mají být i speciální aplikace pro děti, jejichž detaily zatím nejsou známy. Tablet se má na trh dostat na podzim, a to v černé a zlaté barevné variantě. Koncová cena by se měla u Wi-Fi verze pohybovat okolo 200 EUR, tj. v přepočtu cca 5 200 Kč.

Zdroj Winfuture

Diskuze (2) Další článek: Deutsche Telekom na veletrhu IFA poprvé v Evropě uskutečnil veřejný test 5G sítě

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Wi-fi verze, Výpočetní výkon, První fotografie, Jihokorejský výrobce, Foto, Hlavní fotoaparát, Oficiální cesta, LCD displej, Samsun, Výpočet, GAL, Loňský tablet, Sam, Euro, Koncová cena,