Už víme, co Honor představí začátkem prosince v Londýně. Uvedení na globální trh je ale plné otazníků

Poslední letošní větší premiéru obstará čínský Honor. Podznačka čínského Huawei už dříve rozeslala pozvánky na akci 5. prosince v Londýně, kde má být podle posledních informací portálu GizChina představen bezrámečkový smartphone Honor V10.

Klepněte pro větší obrázek
Tento render o zařízení mnoho nenapovídá. Odvodit můžeme snad jen poměr stran displeje

Přesný design zařízení v tuto chvíli neznáme a zcela jednoznačné nejsou ani informace o výbavě, ačkoli můžeme předpokládat, že půjde o Huawei Mate 10 Pro převlečený do značky Honor s menšími obměnami ve vzhledu i parametrech. Podle snímku přední strany můžeme usuzovat na šestipalcový panel s protáhlým poměrem stran 18 : 9.

Větší otazníky ale panují nad globálním uvedením novinky do prodeje. Zařízení s písmenem „V“ v názvu byla u Honoru určena vždy výhradně pro asijské trhy. Na druhou stranu premiéra v Londýně by mohla znamenat připravenost uvést Honor V10 také v Evropě. Loni touto dobou firma představila zajímavý smartphone Honor Magic, který se ale za hranicemi Číny oficiálně neprodával.

Připomeňte si loňský smartphone Honor Magic:

Diskuze (2) Další článek: Moto Gamepad: modulární rozšíření přiblíží smartphone herní konzoli [vyzkoušeno]

Témata článku: Honor, , , , , , , , , Londýn, Začátek prosince, Poslední info, Přední strana, Uvedení, Poslední informace, Velký otazník, Pře, Druhá strana, Gizchina, Bezrámečkový smartphone, Hon, Globální trh, Obměna, Evropa, Full screen,