Vánoce u Vodafonu: dva měsíce surfování bez FUP

Vodafonské Vánoce začínají už zítra a dárky se budou líbit mobilním surfařům. LTE bude do září 2015 svítit v každém městě v ČR.

Současnou prioritou společnosti Vodafone je budování a propagace Turbo Internetu, tedy kombinace sítí 3G a LTE. Tomu je přizpůsobena i letošní vánoční nabídka. Uživatelé (kontroverzní) služby Data nad rámec balíčku nebudou mezi 13. listopadem 2014 a 15. lednem 2015 omezováni žádným limitem, resp. budou mít každé navýšení svého datového limitu zdarma.

Jinými slovy, mobilní internet si u Vodafonu musíte prvně zaplatit, ale cokoliv nad rámec limitu bude zdarma. Vodafone tak dává lidem možnost na dva měsíce vyzkoušet, jaké je to žít bez FUP limitu. Operátor bude pochopitelně doufat, že se uživatelům neomezené surfování zalíbí a po skončení akce si připlatí za vyšší datový balíček.

Logickou volbou je pro následující měsíce koupit nejlevnější datový balíček a ušetřit tak. Skrytým chytákem může být, že je nutné prvně povolit službu Data nad rámec balíčku. To ovšem pouze v případě, že jste ji v minulosti vypnuli (třeba podle našeho návodu), protože aktivní byla automaticky.

Nabídka se vztahuje na uživatele paušální i předplacené, firemní i nefiremní, netýká se pouze firemního řešení OneNet.

LTE dnes a zítra

Klepněte pro větší obrázek 
Aktuální stav Turbo Internetu: 95 % populace není 95 % území.

Na stejné tiskové konferenci Vodafone oznámil, že Turbo Internet v současnosti pokrývá 95 % populace (původní plán byl 93 % do konce roku). Operátor se také zavázal, že do konce léta 2015 pokryje všechna města v ČR technologií LTE (tedy pozor, tentokrát ne Turbo Internetem).  Například Brno bude kompletně pokryto LTE do konce března 2015.

Diskuze (98) Další článek: Samsung se opět zaměřuje na Tizen: první specifikace SM-Z130H

Témata článku: , , , , , OneNet, Vánoce ??, Surfování, Měsíc, Firemní řešení, Surf, Voda, Černá Hora, Meš, F +, Původní plán, Neomezené surfování,