Vánoční nabídky Vodafonu na 100 GB dat zdarma využilo už 100 tisíc lidí

Závod o nejatraktivnější operátorskou nabídku vyhrál letos s přehledem Vodafone, který svým zákazníkům mimo další dárky nabízí 100 GB dat měsíčně zdarma až do poloviny ledna 2016 (kompletně o vánoční nabídce Vodafonu zde). Nabídku si za necelý první měsíc podle informací operátora aktivovalo na sto tisíc zákazníků. 

Klepněte pro větší obrázek

Vyplývá to z vizuálu „Rozdali jsme už 10 000 000 GB“. Bezplatný datový balíček 100 GB je dostupný pro všechny zákazníky Vodafonu včetně předplacenkářů s aktivovaným libovolným datovým tarifem. Maximálně je možné využít dva 100GB balíčky na jedno telefonní číslo. Všechny dárky Vodafonu se aktivují prostřednictvím bezplatné aplikace Můj Vodafone pro Android, iOS i Windows.

Kromě toho si zákazníci Vodafonu mohou do 15. ledna 2016 aktivovat HBO GO na 2 měsíce. Pro majitele paušálů jsou navíc připraveny 3+3 dny Vodafone Roamingu na den (3 dny ve vybraných zemích Evropy a 3 dny ve vybraných zemích světa), a to po dobu tří měsíců. Předplacenkáři zase mohou využít 50% slevy na balíček Komplet v síti s obnovováním po měsíci na půl roku.

Diskuze (58) Další článek: První rendery šasi Galaxy S7: velké změny v designu nečekejte

Témata článku: , , , HBO go, Tis, První měsíc, Komplet v síti, Lid, Voda, Tisíc, Žďár,