CES

Ve Vegas ukázali nové BlackBerry s klávesnicí. Zatím nemá jméno ani vnitřnosti

Spekulovalo se, že BlackBerry na CESu ukáže smartphone s klávesnicí, a dnes se drby mění v realitu. Tedy alespoň částečně. Už víme, že další mobily se slavnou značkou bude vyrábět čínská TCL (jeho nejznámější značkou je Alcatel) a právě na jeho stánku se novinka ukázala.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
TCL BB má stavět na třech principech: bezpečnost, produktivita, spolehlivost. Uvidíme, jak se to bude dařit, teď, když telefon nevyrábí sami Kanaďané.

Ale opravdu jen ukázala – ve vitrínce za sklem. Nevíme, jak se tento stroj bude jmenovat, ani jaké dostane vnitřnosti. To vše se dozvíme až koncem února na MWC 2017 v Barceloně. Do prodeje půjde krátce poté.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Spekulace nelhaly, tyto fotky zveřejnil portál CrackBerry.com už v první půlce prosince.

Klávesnice se skutečnými tlačítky má dotykový povrch a počítá s prediktivním psaním, které se učí podle preferencí uživatele. Materiál kláves je vysoce lesklý a připomíná sklo, které kryje displej. Celá čelní strana tak vypadá konzistentně.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Takhle nové BB vyfotil Engadget.com.
Diskuze (25) Další článek: ZTE Blade V8 Pro je levný smartphone s duálním fotoaparátem [CES]

Témata článku: Blackberry, , , , , , Nové blackberry, Produktivita, Úkaz, Black, Vegas, První polovina, Jméno, Vnitřnost, Prediktivní psaní, Spolehlivost, Nov