Vylepšený „zabiják vlajkových lodí“: OnePlus 3T s výkonnějším procesorem a větší baterií

Podznačka jednoho z čínských výrobců Oppo představila faceliftovanou verzi svého modelu OnePlus 3. Novinka se označuje jako OnePlus 3T a ponechává stejné rozměry a design. Změny se odehrávají uvnitř, kde OnePlus nasadilo výkonnější procesor, zvětšilo úložiště, kapacitu baterie a přidalo přední fotoaparát s lepším rozlišením.

Klepněte pro větší obrázek

OnePlus 3T pohání nově místo Snapdragonu 820 výkonnější Snapdragon 821. Přibyla varianta s vyšší pamětí 128 GB. Přední kamera má nově místo osmi 16Mpx rozlišení, zmenšila se ale fyzická velikost pixelů z 1,4 na 1 mikron. Kapacita baterie byla navýšena ze 3 000 na 3 400 mAh.

Inovovaný OnePlus se bude nabízet místo stříbrné v nové barvě Gunmetal, zlatá varianta zůstává. Výrobce navýšil cenu 64GB verze ze 399 na 439 dolarů. Vyšší 128GB varianta bude v prodeji za 479 dolarů. Evropská cena byla na oficiálních stránkách OnePlus stanovena na 439 eur, tedy cca 12 tisíc korun.

Diskuze (13) Další článek: Huawei se chlubí: už 100 milionů prodaných smartphonů, v Česku každý čtvrtý nově pořízený mobil

Témata článku: Oneplus, , , , , , OnePlus 3, Proces, Procesor, Zabiják, Pro +, Výkon, Evropská cena, Fyzická velikost, Gun, Zlatá varianta, Model Oneplus