Xiaomi umí překvapit. Mi Band poslouží jako vodítko pro Mi Drone

O tom, co všechno Xiaomi chystá, si přečtěte níže, teď pro vás mám zajímavý update. Drone se má jmenovat Xiaomi Mi Drone a níže zmíněný fitness náramek Mi Band 2 má posloužit jako bezdrátové vodítko, které letounu umožní sledovat a natáčet svého majitele.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Grafika, která doplnila základní informace na MiUI.com

Víme také, kdy Mi Drone přiletí. Ve středu 25. května ve 13 hodin. Xiaomi bude akci streamovat, takže jestli máte zájem, sledujte Mi.com.


Původní článek vyšel 23. května 2016 v 9:00 s následujícím titulkem:

Xiaomi představí vlastní drony, Mi Band 2, bezdrátové nabíjení, VR a další

Šéf Xiaomi Lei Jun se nechal slyšet, že jeho společnost ještě do konce května představí drony (ano, množné číslo). Zdroj mluví také o podpoře 4K videa. Xiaomi se tedy pouští do další oblasti a můžeme očekávat obvyklý scénář – dostatečnou kvalitu a výrazně nižší cenu než má konkurence.

Kromě dronů je v plánu také druhá generace populárního fitness náramku Mi Band 2. Přijít by měl koncem června. Lei se nezastavil ani tam a prozradil, že Xiaomi vyvíjí (cosi pro) virtuální realitu, bezdrátové dobíjení, zahnuté displeje, virtuální SIM kartu a roboty.

Wow. Také se těšíte, co z toho nakonec bude a kdy se dočkáme?

Zdroj: DigiTimes.com (via XiaomiMobile.cz)

Diskuze (6) Další článek: Windows a BlackBerry OS skomírají. Nemají ani 1 % trhu

Témata článku: Xiaomi, , , , Ban, Množné číslo, Vodítko, Band, Pro +, Letoun, Jak, Dron, Xiaomi Lei Jun, Populární fitness, Lei Jun, #Xiaomi, Pře,