ZeTime jsou první chytré hodinky velkým displejem a skutečnými rafičkami

Na Kickstarteru se objevil projekt chytrých hodinek ZeTime. Unikátní jsou tím, že kombinují mechanické ručičky a velký kulatý displej. Doteď jsme se totiž vždy museli spokojit buď pouze s displejem, nebo s rafičkovou klasikou, která maximálně dokázala spočítat kroky.

Hodinky ZeTime se chlubí švýcarským designem, ocelovým pouzdrem, otočnou korunkou a vodotěsností až do 30 metrů. Jejich 1,22palcový TFT displej má rozlišení 240 × 240 pixelů, chrání ho tvrzené sklo Gorilla Glass, a ve svém středu má malou dírku pro úchyt mechanických ručiček. Nehledě na to, co poběží na displeji, tak vždy budete znát přesný čas. Na jedno nabití vydrží 3 dny, jestliže vypnete displej, je to až měsíc.

Hodinky ZeTime mají rovněž optický snímač tepové frekvence s funkcí kontinuálního měření, 22mm jednoduše vyměnitelný řemínek (silikonový, kožený nebo kovový) a vlastní aplikace pro spárování s chytrým telefonem pro iOS i Android. O systému a výpočetním výkonu se výrobce Mykronoz nezmiňuje, víme jen, že hodinky budou schopné zobrazovat notifikace ze všech sociálních sítí, přičemž vám umožní i okamžitou odpověď.

Cena hodinek ZeTime je stanovena na 200 dolarů (se silikonovým řemínkem). Momentálně je však můžete sehnat za 139 dolarů, a to když podpoříte jejich projekt na Kickstarteru (27. dubna 2017). Kožená varianta vyjde na 230 dolarů (nyní 160 dolarů) a verze s ocelovým řemínkem přijde na 250 dolarů (nyní 174 dolarů).

Diskuze (7) Další článek: ČTÚ vyhlásil aukci kmitočtů pro vysokorychlostní datové sítě

Témata článku: , , , , , , , ZeTime, Kulatý displej, Velký, Vyměnitelný řemínek, Řemínek, Velký displej, Displej, Výpočetní výkon, Kontinuální měření, ? Displej, Chytré, Optický snímač, Kožená varianta, Hod, Přesný čas, MyKronoz ZeTime,