Chcete iPhone za polovic? Mall otevírá novou prodejnu a láká na obří slevy

Z otvíracích akcí doprovozených lákavými slevami se v Česku stává velký fenomén. Tentokrát se přidává Mall.cz, který v sobotu 19. října v 15 hodin v pražských Holešovicích otevírá prodejnu Mall Shop. Dřívější výdejnu zásilek přeměnil na svou první speciálku zaměřenou na prodej mobilních telefonů, tabletů a příslušenství.

V den otevření se mohou zákazníci těšit na atraktivní ceny – jako obvykle však platí, že počet zlevněných produktů je omezený. Tady je výběr, kompletní přehled najdete v galerii, nebo přímo na webu.

  • 20 smartphonů Apple iPhone 8 (64 GB) za 6 790 Kč (běžná cena 13 490 Kč)
  • 30 chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch 42mm za 3 990 Kč (běžně 7 990 Kč)
  • 100 chytrých náramků Xiaomi Mi Band 3 za 375 Kč (běžně 749 Kč)
  • 100 kusů smartphonu Honor 20 Lite (4 GB/128 GB) za 4 790 korun (běžně 5 990 Kč)

Každý zákazník má nárok na jeden zlevněný smartphone a jeden kus další zlevněné elektroniky. Akce platí pouze 19. října do vyprodání zásob.

V novém showroomu mohou zákazníci vybírat z více než 250 vystavených modelů mobilních telefonů a tabletů značek Apple, Asus, Epico, Honor, Huawei, Nokia, Samsung, Xiaomi atd. Vyzkoušet bude možné také nositelnou elektroniku, chytré náramky a hodinky nebo třeba robotické vysavače a další přístroje do chytré domácnosti. „Jde o  pilotní projekt, další prodejnu otevřeme do konce roku například v Žilině na Slovensku. A další města budou následovat,“ říká Olda Bajer, CEO Mall Group.

Diskuze (26) Další článek: BlueStacks 4 - emulátor Androidu pro PC se nově dočkal podpory Galaxy Storu

Témata článku: , , , , , , , Nová prodejna, Česká republika, Slovensko, Mall, Samsung Galaxy Watch, Sleva, Prodejna, Náramek, Žilina, Holešovice, Xiaomi, Pro +,