Chytré auto T-Mobilu nově přidává asistenční služby v EU. V červnu ho můžete mít za 1 Kč

Služba Chytré auto od T-Mobilu se dočkala dalšího vylepšení. Od června k ní operátor nabídne asistenční služby nejen v ČR, ale i v zemích Evropské unie. Novinka je zdarma pro všechny nové i stávající zákazníky služby Chytré auto v rámci jejich paušálu nebo předplacenky. V červnu lze navíc pořídit zařízení pro Chytré auto s oběma datovými paušály za 1 Kč (běžně až 1 499 Kč).

Klepněte pro větší obrázek

Objem asistenčních služeb zdarma je stanoven na 1 500 Kč ročně a službu pro T-Mobile zajišťuje ÚAMK („Žlutí andělé“). Asistenční služby zahrnují mimo jiné příjezd, odjezd a práci mechanika při problémech na cestách, odtah v případě poruchy, zapůjčení náhradního vozidla, náhradní ubytování nebo náhradní dopravu pro posádku a non-stop informační linku v češtině a angličtině.

Službu lze aktivovat stažením nejnovější verze aplikace Chytré auto z Google Play a AppStore a přijetím podmínek. Asistenční služby je možné využívat 24 hodin po aktivaci. Chytré auto lze pořídit spolu s datovým balíčkem 5 GB za 249 Kč měsíčně, 20 GB za 499 Kč měsíčně nebo i bez připojení k internetu za 75 Kč měsíčně. Předplacená sada stojí 3 499 Kč včetně zařízení na 1 rok.

Produktové video služby Chytré auto od T-Mobilu:

Diskuze (2) Další článek: Samsung chystá další chytré hodinky. Světe div se! Mají běžet na Wear OS

Témata článku: , , , , , , , Nov, AppStore, Zapůjčení, Chytré, Nový zákazník, , Asisten, Nejnovější verze, MOBI, Mechanika, T - Mobil, Auto, Zařízení, Datový balíček, Česká republika, T Mobil, Obd port, Předplacená sada