AnTuTu: iPhone 11 Pro suverénně drtí všechny Androidy, ale na loňský iPad Pro nestačí

S prvními testy iPhonů 11 máme jasno o přesnější výbavě. Jak ukázal benchmark AnTuTu, všechny tři modely nabídnou „pouze” 4 GB operační paměti. Zatímco u nejlevnějšího iPhonu 11 jde o navýšení o 1 GB, u modelů Pro navzdory spekulacím zůstala velikost stejná. Letos se tedy ještě více stírají rozdíly mezi nižší a vyšší řadou, což je vzhledem k cenovému rozdílu minimálně 9 000 Kč poměrně kontroverzní.

A jak telefony v benchmarku dopadly? Výsledky se pohybovaly mezi 455 až 462 tisíci body, měřeny přitom byly v Antutu V7 (V8 ještě pro iOS není) . Pokud by byly výsledky porovnatelné se stejnou verzí pro Android, tak by měly iPhony náskok více než 60 000 bodů proti prvnímu Asus ROG Phone 2. Výsledky ale nejsou 100% srovnatelné, což dokládá i to, že AnTuTu vede žebříčky pro Android a iOS zvlášť.

Pokud zůstaneme na iOS platformě, tak jde cca o 28% nárůst výkonu proti loňským modelům XS. Překvapivě se však ani s novým procesorem A13 Bionic iPhony nepřiblížily loňským iPadům Pro, které s vylepšeným procesorem A12X mají náskok skoro 100 000 bodů!

Diskuze (136) Další článek: OnePlus rozesílá pozvánky, ale obrázky špičkové řady 7T máme už teď

Témata článku: Apple, , , , , , , , , Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro, Apple iPhone 11 Pro Max, Pro Max, Model, , Procesor, NÉST, Pro +,