Aplikace s pořady TV Prima exkluzivně pro tablety Samsung

Televize Prima archivuje své pořady na portálu Prima Play. Jeho webová verze je optimalizovaná pro desktopové prohlížeče, sledování pořadů z mobilu nebo tabletu je obtížnější. Samsung proto pro své zákazníky připravil speciální aplikaci Prima, která umožňuje pohodlné sledování videa z Prima Play na všech tabletech Samsung. Na výběr jsou pořady ze všech kanálů rodiny Prima, tzn. Prima Family, Prima Cool, Prima Love a Prima Zoom.

Klepněte pro větší obrázek
Aplikaci spustíte na novějších...

Aplikace Prima je uvedena s roční exkluzivitou pro tablety Samsung, zájemci si ji mohou zdarma stáhnout z obchodu SamsungApps. Kromě seriálových novinek z produkce Primy si mohou díky aplikaci Prima diváci také vybírat ze zajímavých zahraničních titulů, dokumentů a aktuální domácí publicistiky. Aplikace obsahuje také program všech stanic FTV Prima, kde lze nastavit sledování upomínek, nebo přehled nejaktuálnějších novinek. Oblíbená videa si majitel může přidávat do playlistu.

Klepněte pro větší obrázek
...i starších tabletech Samsung
Diskuze (14) Další článek: Roaming: vše, co opravdu potřebujete vědět

Témata článku: Samsung, , , , Tab S, Tab, Samsun, Webová verze, Prima, Pořad, TV +, Aplikace, Prima play, Sam, Pohodlné sledování, Pór, Prima cool, Pro +,