Ať tě provází síla! Samsung připravuje speciální Star Wars edici Galaxy Note10+

Samsung teprve před pár dny oznámil spolupráci se studiem Lucasfilm, resp. značkou Star Wars, a už jsou venku informace o připravované speciální Star Wars edici Galaxy Note10+. Motivy Hvězdných válek jsou vidět již na samotné krabici, ve které se nachází červeno-černá sluchátka Galaxy Buds, tabletofon s červeným perem S Pen a černými zády (jen okraj okolo fotoaparátů bude červený), na nějž nasadíte černý kryt s motivem a logem Star Wars. Součástí základní krabice je i tematický odznak a plechová krabička.

Uvnitř telefon budou připravena schémata, systémové ikony, tapety, animace a také zvuky na motivy Hvězdných válek, což se bude líbit zejména skalním fanouškům tohoto sci-fi univerza. Z pohledu hardwaru se Galaxy Note10+ nebude lišit od běžně prodávaného modelu, jedinou neznámou je kapacita úložiště, kterou Samsung neuvádí. Speciální Star Wars edice půjde do prodeje 13. prosince, tedy týden před premiérou filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. 

Samsung Galaxy spojuje síly s „předalekou galaxií“:

Mezi potvrzené země, kde se speciální verze dostane, v tuto chvíli patří USA, Velká Británie, Španělsko, Německo, Francie, Finsko, Dánsko, Rusko, Turecko, Austrálie, Hong Kong, Jižní Korea a Spojené Arabské Emiráty. Na Česko se zřejmě řada nedostane.

Zdroj Samsung News

Diskuze (3) Další článek: Huawei na Černý pátek: Reálné slevy na telefony, hodinky a notebook, jako bonus tablet nebo aspoň pouzdro

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note10+, Star Wars, Spojené arabské emiráty, Španělsko, Francie, Německo, Motiv, Česká republika, Krabice, War, Vzestup Skywalkera, Dánsko, Galax Note,