Barcelonský MWC 2021 mění termín, nově se uskuteční až koncem června

Nestandardní doba si žádná i nestandardní řešení. Letošní veletrh MWC 2020 byl zrušen a nás samozřejmě zajímá, jak to bude s veletrhem MWC v příštím roce. Asociace GSMA předpokládá, že se v příštím roce koronavirová situace uklidní natolik, že bude možné mobilní veletrh v Barceloně opět uspořádat. Jenže v pozdějším termínu, místo února odstartuje veletrh až na samém konci června.

Dojde tak k malé rošádě. V původním termínu barcelonského veletrhu, tj. 23. - 25. února, se uskuteční veletrh MWC Shanghai 2021, a jeho původní termín, 28. června - 1. července 2021 obsadí evropská verze veletrhu, která bude probíhat na výstavišti Fira Barcelona Gran Via. Únorový veletrh v Šanghaji tedy ocení spíše asijské značky se zaměřením na asijsko-pacifický region, Evropa se dočká až koncem probíhajícího školního roku.

Veletrhy pod hlavičkou „MWC“ jsou celkem tři, doplňkový MWC Los Angeles 2021 se však odehraje přesně podle plánu - v říjnu příštího roku. Letos se veletrh v LA kvůli koronavirové pandemii, podobně jako barcelonský MWC, neuskuteční.

Diskuze (1) Další článek: Operátoři musí uvádět reálnou rychlost internetového připojení. Pohlídá je ČTÚ

Témata článku: , , , Fira Barcelona Gran Via, Šanghaj, Evropa, Konec června, Příští rok, Červen, Termín, Veletrh, Shanghai, Původní termín