Červená táhne. Samsung Galaxy S9 se ukazuje v nové barvě Burgundy Red

Pro červenou barvu se v oblasti mobilního průmyslu vžil punc výjimečnosti a exkluzivity. Apple např. v dubnu představil rudé iPhony, červená je také charakteristickou barvou herní Nubie Red Magic. Nyní se k červené přidává i Samsung, na internetu se objevily první snímky připravované barevné varianty Burgundy Red pro Galaxy S9 a Galaxy S9+ (recenze zde).

Červená verze Galaxy S9 se bude v první vlně nabízet v Číně, což je patrné i z dřívějšího úniku fotografie červené varianty z čínského webu Samsungu. Jihokorejci budou k nové barevné variantě telefonu přibalovat i odpovídající červenou rtěnku Yves Saint Laurent. Novou barvu budou navíc v Číně propagovat i tři místní celebrity.

Je tedy jasné, že se Galaxy S9 v červené bude chtít zalíbit zejména ženám. Je však otázkou, zda se nová verze bude prodávat i v Evropě. Loňské podzimní červené es osmičky se totiž Evropě vyhnuly velkým obloukem.

Červený Galaxy S9 bude mít stejný odstín jako loňský Galaxy S8:

Zdroj Twitter

Diskuze (7) Další článek: Lenovo láká na rekordně tenké rámečky. Displej zabírá celých 95 % čelní strany

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 256GB, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9+ 256GB, Burgunda Red, Stejný odstín, Brzký únik, Yves Saint Laurent, Nov, Velký oblouk, Barevná varianta, Bar, Červená verze, Červený Galaxy, Úkaz, Tah, Červ